Ohita ja siirry sisältöön
FAQ

Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Miltä päivittäisen jalkojenhoitorutiinin pitäisi näyttää?

Jalkamme kulkevat elinaikanamme neljä kierrosta maapallon ympäri. Se on paljon askelia, noin kolme miljardia. Jalkasi kantavat sinua joka päivä. Toisin sanoen ne ovat todellisia arkipäivän sankareita, joista meidän tulisi huolehtia päivittäin. Eikä jalkojenhoidon tarvitse olla monimutkaista; ei tarvita kuin muutama yksinkertainen toimenpide, jolla jalat saa hyvään kuntoon, jotta ne kestävät kaiken, mitä niihin kohdistuu.

Tässä seitsemän vinkkiä jalkojesi hoitoon:

  • Pese jalat päivittäin
  • Kuivaa hyvin myös varpaiden välit
  • Käytä hengittäviä esimerkiksi puuvillaisia sukkia aina kun mahdollista
  • Käytä hyvin istuvia ja mukavia kenkiä
  • Käytä jalkaraspia maltillisesti
  • Tee säännöllisesti jalkaharjoitteita
  • Kosteuta jalkojasi säännöllisesti

Mikä CCS Hoitava Jalkavoide on ja mihin sitä käytetään?

CCS Hoitava Jalkavoide on hypoallergeeninen jalkavoide, joka on erityisesti kehitetty pehmentämään ja kosteuttamaan kuivaa, karheaa ja kovettunutta ihoa.

CCS Hoitava Jalkavoide sisältää ureaa, joka auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Voide sisältää lisäksi eukalyptusöljyä, joka ehkäisee pahaa hajua ja antaa raikkaan tuoksun. Tuloksena ovat pehmeät, raikkaat ja hyväkuntoiset jalat.

Kuinka CCS Hoitava Jalkavoide toimii?

CCS Hoitavan Jalkavoiteen aktiivinen ainesosa on urea, joka on elimistössä luonnostaan esiintyvä aine. Se auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

CCS Hoitavaan Jalkavoiteeseen on lisätty myös eukalyptusöljyä, joka ehkäisee  epämiellyttävää hajua sekä virkistää ja raikastaa väsyneitä ja rasittuneita jalkoja.

Kuinka nopeasti CCS Hoitava Jalkavoide vaikuttaa?

Päivittäin käytettynä CCS Hoitava Jalkavoide voi saada aikaan näkyviä ja pysyviä tuloksia jo 5 päivän käytön jälkeen. Pehmeän ja joustavan ihon ylläpitämiseksi on suositeltavaa jatkaa CCS Hoitavan Jalkavoiteen käyttöä osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Kuinka CCS Hoitavaa Jalkavoidetta käytetään?

CCS Hoitava Jalkavoide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön kuivien, karheiden jalkojen hoitoon.

CCS Hoitavan Jalkavoiteen suositeltu annostus on aluksi kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Hiero voide puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin. Annosta voidaan pienentää, kun huomaat, että ihosi kunto on parantunut huomattavasti.

Mistä CCS tuotteita voi ostaa?

Apteekeista ja apteekkien verkkopalveluista

Mitä tuotteet sisältävät?

Tuotteiden ainesosat vaihtelevat, mutta yhteistä monille CCS jalkojenhoitotuotteille on, että ne sisältävät kosteutta sitovaa ureaa eli karbamidia.

Mitä on urea eli karbamidi?

Urea on yksi ainesosista, jotka tunnetaan ihon luonnollisina kosteutta sitovina aineina (NMF) eli se sitoo hyvin kosteutta ihoon. Kun iho kuivuu, se saattaa johtua urean puutteesta. Orvaskeden uloimmassa kerroksessa ureaa/karbamidia löytyy luonnollisesti (noin 7 %). Ureaa löytyy myös virtsastamme (noin 2 %) ja se on proteiinien hajoamisen lopputuote. CCS-tuotteiden urea on synteettisesti tuotettu. Urea sopii hyvin esimerkiksi atooppisen ihottuman hoitoon.

Mitä on maitohappo?

Maitohappo sitoo kosteutta ihoon ja edistää ihosolujen uusiutumista, koska sillä on ihoa kuoriva vaikutus. Maitohappoa löytyy luonnollisesti orvaskeden uloimmasta kerroksesta (noin 12 %). Kuten tiedät, maitohappoa muodostuu myös lihaksissamme hiilihydraattien hajoamisen aikana.

Onko jotkin CCS:n tuotteista luomutuotteita?

Emme markkinoi CCS-tuotteita luomutuotteina, vaan CCS on dermokosmeettinen ihonhoitosarja. CCS Aloe Vera -sarjassa Aloe Vera -raaka-aine on kuitenkin luonnonmukaisesti viljelty seuraavissa tuotteissa: CCS Aloe Vera Gel ja CCS Aloe Vera Spray 125 ml.

Sisältävätkö tuotteet hajusteita?

CCS Raikastava Jalkadeodorantti sisältää myös hajustetta. Useat CCS:n jalkahoitotuotteet sisältävät myös mm. eteeristä eukalyptusöljyä, jolla on raikkaan tuoksun lisäksi antibakteerinen vaikutus.

Ovatko jotkin tuotteista hajustamattomia?

Kyllä, seuraavat tuotteet ovat hasjustamattomia:

CCS Tehokkaasti Pehmentävä Jalkakylpysuola

CCS Hoitava Käsivoide

CCS Nopeasti Imeytyvä Käsivoide

Testataanko CCS-tuotteita eläimillä?

Emme tee tuotteillemme eläinkokeita. EU/ETA-markkinoille luovutettavien kosmeettisten tuotteiden valmistuksessa on voimassa täydellinen eläinkoekielto. EU/ETA-maissa kosmeettisten lopputuotteiden testaus eläimillä on kielletty 11.9.2004 alkaen. 11.3.2009 alkaen on ollut myös kiellettyä myydä kosmeettisia tuotteita sekä ainesosia, jotka on testattu eläimillä EU/ETA-maissa.

Sisältävätkö CCS-tuotteet eläinperäisiä ainesosia?

Suomessa markkinoilla olevat CCS tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eli ovat vegaanisia.

Kuinka pitkä säilyvyysaika tuotteilla on?

Useimmissa kosmeettisissa tuotteissamme on niin sanottu “avoin purkki” -merkintä. Avaamaton pakkaus, joka on säilytetty huoneenlämmössä, säilyy 3 vuotta. Avattu tuote säilyy yleensä 12 kuukautta. Luonnollisia ainesosia ei saa altistaa voimakkaalle valolle tai äärimmäiselle kuumuudelle ja siksi säilyvyys voi olla hieman lyhyempi, jos tuote on altistunut jollekin näistä olosuhteista.